dimarts, 25 de desembre del 2012

NADAL 2012


“Si la vida et dona 1000 raons per plorar, demostra-li que tens 1001 raons per somiar...”

Aquesta era la felicitació de Nadal que m’enviava, ara fa un any, una persona que ja no està entre nosaltres.

Tres Nadals són els que hem compartit, potser alguns fins i tot quatre (tenint en compte que vaig arribar una mica tard). En tot aquest temps moltes coses han canviat: uns heu estat pares, altres avis, a uns altres us han bonament “espatllat”, a alguns la vida us ha posat a prova, i a altres senzillament els la han arravatat... però si una cosa puc agrair avui i aquí, és que motius per somiar no me n’han faltat, i molts me’ls heu donat vosaltres.

Temps enrere somiàvem plegats, cada relat al fòrum de pesca era un somni, i com una família els evocàvem a un mateix sac.

Ara qui més qui menys té el seu coixí per somiar. Com és llei de vida, els fills s’independitzen i formen la seva pròpia família, però, com els turrons, tornen a casa per Nadal, per compartir aquests dies amb els que més estimen, si potser no ho han pogut fer durant l’any. Primera Pedra no oblida la casa on va començar a somiar, on van creure en ella, on es va anar fent gran, i és per això que aquest Nadal us vol felicitar amb un vídeo dedicat a tots vosaltres, perquè feu dels vostres somnis realitat i no espereu un demà per estrenar les vostres millors mudes, perquè qui sap si avui ja és demà?...

Bones festes!

Família, amics i companys, poseu els altaveus, va per vosaltres:


5 comentaris:

Raül Ortiz Tudela ha dit...

Ara entenc perquè m'has fet esperar tants dies, Anna: sense internet a casa i sense música de fons no podia emocionar-me.

et vaig preguntar si calia posar música, i Sí, sí que cal.

Al fòrumdepesca una persona va fer un gran esforç i va encetar un tema nou després d'aquell extraordinari dinar. És evident que no hi cabíem tots, i que al video hi cap molta més gent, també, però ja saps com és la gent... els demanes fotos per fer coses boniques i sembla que els demanis diners.

el tema que va encetar el pare d'en kruskis al forumdepesca es diu "família", i va ser un dels dies que m'he sentit més orgullós d'aquesta "altra vida" que tinc, que és la de la pesca.

gràcies, Anna. Un petó.

Anna O. S. ha dit...

Celebro que us hagi agradat.
La intenció no era fer-vos plorar, sinó fer-vos arribar el missatge: "no deixeu mai de somiar, i si ho podem fer avui no esperem a demà".
He fet molts bons amics al fòrum de pesca, ells saben l'Anna que s'amaga rera la bèstia, i en ocasions com aquesta la deixo aflorar.
Molt bones festes a tots i que tingueu una bona entrada d'any.

Pep Becader ha dit...

Els millors temps del forum amb imatges,tremendament espectacular!

Que tingueu bon cap d'any tot l'equip de primerapedra.

Pep.

Anònim ha dit...

Collons, no tinc paraules, casi em cau la llagrimeta, de debó Anna, moltíssimes felicitats pel vídeo, porta bons records, i no tan bons, però toca mirar endavant, MOLT BON NADAL !
Dani

Anònim ha dit...

Grans imatges! Grans persones! I gran l'Anna!!!
Bon any nou a tots!!! Ens seguim veient aquest 2013!!!
Calador