dissabte, 4 de febrer del 2012

A falta de pa... bones són sípies!

Aprofitant que el temps no ens dona treva i perquè "lo prometido es deuda", aquestes últimes setmanes m'he dedicat a la sípia sense moure'm de casa.

És cert que no tira com un peix, i molts podeu pensar que és una pesca avorrida, però la pesca de la sípia també té els seus secrets, i més que explicar-vos-els us els ensenyaré.

Estigueu atents que comença la película!

3...

2...

1...

Acció!!!


8 comentaris:

Dani ha dit...

La pesca de la sípia avorrida? Oi que no?
Quina emoció quan de cop notes més pes al final de la línia, i quins nervis quan reculls lentament i amb delicadesa per a que no es desfaci. I a l'hora de treure-la de l'aigua s'ha de ser un expert amb el salabret, si no...

Enhorabona, no pares!!!

Josep M. Pons ha dit...

Un video molt xulu Anna! I la fideuà del final....mmmmmmm!

Saludus

Raül Ortiz Tudela ha dit...

caram nena, quin video! Quin muntatge! càgum la pell... i aquell dia no et vaig deixar agafar la càmera... clar que, si m'enfoques a mi semblaré un peix globus d'aquells! hahahha

m'ha agradat molt, molt del teu estil... ensenyant-ho tot, però guardant els secrets!

molt bé nena!

i el teu pare sensacional... has vist com patia després de l'esquitxotada? hahaha Està fet un actor de primera!

Anna O. S. ha dit...

Dani, en una cosa tens raó, s'ha de tenir sensibilitat per pescar sipies. I ara em direu que tothom pesca sipies, evidentment, però en la sensibilitat esta la diferencia de treure'n una a treure'n deu. Els que vareu venir amb mi aquell ratet a la tarda ho vau presenciar. I a mi no se m'escapen, i no per xula, aquí està el meu secret.

Josep, tres minutets de video per vosaltres i moltes hores per mi davant de l'ordinador. Gràcies pel comentari, només per això val la pena regalar-vos una miqueta del meu temps.

I tu Raül, si has vist el video sense veu espera a veure'l a casa. Pocs s'hi fixaran, ho sé, però he procurat lligar els canvis de registre amb les imatges, i m'ha quedat prou bé. Ensenyar-ho tot pot ser vulgar, del porno a l'eròtic només hi va un vel, i jo sempre he apostat per dur-lo posat. I en Manelic encantat de sortir de prota amb la "seva nena".

Gracies a tots pels comentaris, hi hauran més videos, perquè m'encanta fer-los, tant com pescar.

Anònim ha dit...

Jo no veig bé el vídeo. Em va lent i el so va a trompades. És possible que sigui cosa de la meva connexió. Però em quedo la idea de la feinada que hi ha darrere, més que per ensenyar com es pesquen, com a treball de final de carrera, d'una sessió de la que de segur te'n sents orgullosa. Tu i ton pare amb finalització de traca amb la celebració familiar. Molt rebé!

Quines bèsties més boniques, els cefalòpodes. Éssers com trets d'una actuació de circ amb vestits de fantasia i amb aquells ulls que sembla que et xisclin per la seva llibertat.

Una bona feina.

Martí Tola babysitter.

Anònim ha dit...

Molt bo el video Anna !!!
Es veu que tens experiencia amb aquets bitxus,tambe tenen bona punteria ells pro eh?Ara que la foto final es impactant....

Salutacions !!!

Pep Becader

Anònim ha dit...

No faré cap comentari per no ser redundant, no podria dir res que no t’hagi dit mai. El muntatge em sembla excepcional però jo brindo per qui no surt al vídeo només que mostrant la seva obra final.!QUINA SALIVERA!

Cap-Roig

Anna O. S. ha dit...

Gracies pel comentari Pep, i ja que no em portes tu al Llobarro, si vols sipies estas convidat.

Cert Jordi, les sipies no serien el que són sense la mà d'una bona cuinera. Xin xin per la mama!!! jajaja