dijous, 22 de setembre de 2011

Els Reis existeixen i viuen a l'Orient


Feia anys que havia deixat de creure. La vida, l’experiència, els desenganys, les ingrates sorpreses fan que un ja no es giri quan passa per sota l’Estel que ens fa de guia cap al portal de Betlem. La feina, les responsabilitats, l'estrès, l'angoixa,  la crisi implacable ens apaga la brillantor de la mirada, fa que ens deixem de fregar les mans i ens impedeix fer saltironets d’alegria pel simple fet que avui -o qui sap si demà-  pot ser un dia molt especial que mai oblidarem. Per sort, tot això canvia quan tens mainada, per uns moments sents aquella innocència i tot torna a ser com abans... i així de content, de feliç i d’especial vaig sentir-me el dia que vam rebre un missatge del Patge Reial.Els reis existeixen i viuen en un país molt llunyà, el país el Sol Naixent en diuen... i es mostren alegres i confiats de poder comptar amb nosaltres. Pobres “japos”... no saben on s’han ficat!


Continuarà...

8 comentaris:

Josep M. Pons ha dit...

De ben segur que et donaran bones captures! Que els disfrutis!

Raül Ortiz Tudela ha dit...

aquesta no és la meva opinió, és la realitat:

et vull donar públicament les gràcies Anna per la feina que fas. Els "Japos" no entenen una merda del que escric, ens han triat per tenir un blog senscional, un blog que només tu has creat.

moltes gràcies!

Que la millor empresa nipona especialitzada en fer esquers s'hagi fixat amb nosaltres per promocionar el que tots els grans pescadors coneixen i valoren em motiva hiperbòlicament a fer dues coses: a pescar amb serenitat i a fer una promoció molt especial.

no espereu de mi res del que ja s'hagi publicat. Sóc diferent, ho sé i ho vull explotar.

Compto amb tots vosaltres, ja sabeu que quan entro en una empresa nova vaig a matar, m'hi deixo la pell, ho deixo tot per defensar el que crec i el que faig.

Només espero estar a l'alçada de l'Anna i demostrar que a més de tenir poc estòmac i molt d'entrecames, tinc un cervell que funciona dins el cap. Sé que puc fer-ho, però em serà molt més fàcil si tu m'hi vols ajudar. Com?

Gaudint i pescant!

Anna O. S. ha dit...

Vas aprenent a fer fotos...
Estar a la meva alçada es facil, el difícil és estar a l'alçada dels DUO, però amb temps i una canya ho aconseguirem.

Dani ha dit...

Ja no tens excuses. Et vull veure a mar de seguida mullant aquests esquers tan preciosos i brillants.
I seguidament, vull que deixis lliscar els teus dits pel teclat de l'ordinador explicant tot, tot i tot.

Us dóno ànims en aquesta nova aventura. No pareu de crear, innovar i de fer-nos disfrutar!

Endavant!

Raül Ortiz Tudela ha dit...

Tens raó Dani, ja no tinc excuses, ara em toca disfrutar i fer-vos-ho passar pipa llegint les històries de pesca d'aquesta temporada.

Anna, ja saps que per fer una promoció a l'alçada de DUO no ens cal una canya, sinó bons companys. Darrera els reportatges a les revistes he aprés una cosa molt important: deixar-se ajudar i comptar amb els altres. Els peixos són el que menys em preocupa ara, això és cosa vostra... nosaltres farem la resta, i segur que agradarà!

per cert Pep, tens raó amb lo de les bones captures amb DUO. Dimecres ja en vaig enganxar una! hahahaha

chinesteta ha dit...

Hola Raul!!!!!!.

Jo també vaig rebre ixe regal de reis dels amics Japos. Però en el meu cas es fitxaren en la meua Web.

I vaig pensar el mateix que tu, com desde Japó es fixen en un ifeliç com Chinesteta, jejeje, pos així va ser.

Estàn fent una campanya de publicitat a les millors Web i als millors Blogs de tots els paisos europeus.

Això vol dir que tant vosaltres (Ana i tu) com un servidor estem fent la feina ben feta.

Molta sort i a seguir així amics!!!!!!.
Una abraçada!!!!!!.
Jose

Anònim ha dit...

Felicitats Raül, un dels millors Regals que poden fer a un apasionat de la pesca . Pel que he vist per la web, fan bona pinta. A disfrutar-los i si d'aquest n'hi ha algun crac, fes-m'ho saber, je,je,je (bé ja et pagaré un esmorzar)

Salut i endavant ben d'hora pels esquers i ben tard per la ploma

Girgom

Anònim ha dit...

Saps que els hams es rovellen no quan estan dins l'aigua, sinó quan els en treus??? no deixis que aquests es rovellin! mantent-los dins l'aigua!!

Raül i Anna, endavant les atxes!!