dissabte, 23 de juliol del 2011

Guerra de sexes...

Veieu alguna cosa rara en aquesta foto?
Fa més d’una setmana que no dormo, i no és per la calor de l’estiu, és perquè m’han tocat el voraviu…

Després d’haver incorporat la nova tecnologia a les nostres embarcacions, sondes en 3d, gps connectats a satèl·lits que giravolten per tot el globus, més propis dels sistemes d’espionatge de l’FBI, canyes i carrets d’última generació, que cal tota una enciclopèdia per aprendre a fer anar la manivel.la o saber per on s’ha de passar el fil… pensava que el món de la pesca havia evolucionat, però està clar que m’he equivocat perquè res podrà evolucionar mentre el petit cervellet del pescador resti arrelat en el passat…
i en aquesta?
I és que el pescador “professional” pot anar marcant culet (o paquet els que vagin millor equipats), però a nosaltres ens fan anar com pallassos, amb bombatxos resultants d’haver entrat de tot arreu el pantaló d’home més petit que hem trobat.

I si, ara que és estiu i la calor apreta, ens atrevim a posar-nos una faldilleta per tenir-ho tot ben ventil.lat, encara ens hem de sentir a dir que els pescadors “professionals” no en porten de faldilla…

Però a vosaltres què us passa??? Que potser el que no voleu es evidenciar que és una tia qui pesca més que vosaltres???  
 
I doncs, què té d'extrany aquesta si a l'hora de treure peix sóc la primera?
Però això no és tot…

Fins no fa gaire el meu soci s’omplia la boca de paraules boniques… que em sé moure per la barca, que pesco amb dos collons, que amb mi ho pot fer tot…

No sé pas si el que volia era camalar-me, però l’altre dia se li va escapar el que pensa de veritat… amb mi ho pot fer tot… tot menys la “pesca d’homes”… i us explicaré què és això…

Quan es va a fer la “pesca d’homes” s’ha d’estar a les 5 al moll (ni a les 6 ni a les 7, que passejar els “pajaritus” de dia ja es fer pesca de gays). Plantar-se amb 3-4 metres d’aigua sota la barca i començar a llençar esquers a tort i a dret. Llençar i recollir, i tornar a llençar… i tornar a recollir… així una i altra vegada… i si no piquen una cerveseta i un rotet, parlar de dones, dels fills, de la feina, dels cabrons que no em paguen… Això és la pesca d’homes… I això el soci amb mi no ho pot fer, perquè sóc massa nerviosa per moure esquers en un pam d’aigua (diu ell), i no li trec raó, potser no en sé, però no perquè em posi nerviosa jo sinó perquè se’n posa ell, perquè per començar jo només bec aigua, i la Duna és massa petita per estar un home i una dona junts quant els peixos no volen picar.

Evidentment ningú neix ensenyat, i si una cosa m’ha quedat clara és que amb tu no n’aprendré mai de fer la “pesca d’homes”, però ara que ja tinc el PER (si més no el provisional) i comencen les vacances, m’entrenaré jo sola, doncs amb tot he estat sempre autodidacta.

Saps que m’agrada dibuixar, mai ningú me n’ha ensenyat, i les cares les tenia atravessades. Doncs si no vols sopa dos plats, i ara les faig per encàrrec. (Aprofito per promocionar-me)

         
I quan m’hagi entrenat el meu primer debut serà a Mallorca, et tindré informat, i quan torni tingues les poteres afilades que serà a tu a qui voldré retar, i ho faré amb faldilletes per deixar el pavelló ben alt.

7 comentaris:

Joan Corral ha dit...

Molt bo! Jiji i molt guapa! Ja sabia jo que lo de la faldilla et tocaria la fibra... amb aquests vestidets no m'extranya que pesquis més que els del voltant, ho fas per desconcentrar, no?

Raül Ortiz Tudela ha dit...

HAHAHAHA ja veus JOan, no costa gaire motivar la nena!

Ara que ja ens has demostrat que tens tanta llengua com jo, ensenya'ns que saps fer quelcom més que treure sorellets als biotops... (volies motivació extra?).

ara tinc massa feina, et dono temps. Jo no donaré senyals de vida fins al setembre, i no tornaré per ensenyar-vos el meu paquetet, precisament...

molta sort, nena!

Dani ha dit...

Moltes felicitats, moltes felicitats....

Senyor Raül, que avui es fa gran i una mica més savi! jeje

Bé, doncs et felicito aquí al blog perqué vegis que hi seguim entrant, almenys jo, buscant algunes paraules per llegir. Tu ara celebra bé l'aniversari però en quant puguis recorda que t'estem esperant!

Que acabis de passar bon dia.

Dani ha dit...

Molt sexi l'Anna pescant amb faldilla jajaja

Per cert, avui no us visitaba per aixó, si no per felicitar a en Raül, per molts anys bandarra, encara que no ens visitis fa setmanes ens recordem de tu, per molts anys !!

Raül Ortiz Tudela ha dit...

jo també em recordo molt de vosaltres! Moltes gràcies amics!

aviat tornaré a escriure parrafades, és que ara no tinc temps, i amb la mainada de vacances és impossible estar concentrat i pendent de tot. Sentint-ho molt he de triar... i els nens sempre guanyen!

voleu saber com vaig passar l'aniversari? TIRAT altra cop amb la DUna i amb 4 criatures a bord! quina aventura, nanos... però igual us l'explico més endavant.

moltes gràcies per recordar-vos del meu aniversari! és un gran detall!

us compensaré amb escrits dels bons, aquí de pesca, els altres encara no sé on... però l'Anna té vacances i continua treballant amb les seves idees genials.

Junts formem un tàndem molt fort! Paciència, i moltes gràcies de nou!

Ah! DAni2... tens raó, està sexy l'Anna pescant amb faldilletes... com voleu que pesqui jo?!

Anònim ha dit...

Raül! que ho tens molt mort, això! Anna, que ja tens el cap a Mallorca??? (i mig peu).

Volem llegir cròniques que ens posin els pèls de punta!!

Anna O. S. ha dit...

Aqui no hi ha res mort. Estem treballant per la reraguarda, i ho estem fent per vosaltres, perquè volem que disfruteu llegint el nostre blog, que us brindarà noves seccions amb les que flipareu.

A part d'això, el soci treballa, i jo estic de vacances, per lo que no toquem gaire l'ordinador.

Només demanem una mica més de paciencia, veureu com al final us sentireu recompensats.

I sí, diumnege me'n vaig a Mallorca, i espero poder escriure un llibre sencer, i no un manual de pesca sino una enciclopedia de sensacions i emocions per copartir amb tots vosaltres que voleu quelcom més que treure peix.