dimecres, 16 de maig del 2012

Pesca a Bordo


Durant un temps havia arribat a pensar que hom havia de ser un fora de sèrie pescant  per sortir a les revistes  de pesca, que  havia de tenir els millors equips del mercat, viatjar tant lluny  com li permetés la seva hipoteca i havia de tenir una barca de, com a mínim, dos-cents cavalls de potència. Per sort, estava molt equivocat: 

per sortir a les revistes de pesca només em cal tenir bons companys. 





Us volia donar les gràcies a tots, de veritat. No he rebut mai un No per resposta quan us ho he demanat. M'heu enviat bons peixos i els millors dels somriures.  Les intencions i els desitjos sempre han estat els millors, i crec que sempre hem obtingut bons resultats gràcies a uns grans professionals que fan molt bé la seva feina. 

Però sempre m'ha quedat el dubte, sempre he estat un malpensat... fins que em van enviar la revista a casa i vaig veure que  ho havien publicat. Sincerament, no em pensava que em farien l'honor de publicar el que jo entenc com un petit escrit amb un gran missatge. 

Estic molt orgullós d'aquest "relat de pescador" i no per lo ben  escrit que està, doncs el vaig vomitar una nit de diumenge de dues a quatre de la matinada i el vaig enviar sense, ni tan sols, passar el corrector de faltes; tampoc hi apareixen les millors fotos, i fins i tot torno un bonítol a l'aigua per donar credibilitat al text, però amb la jaqueta d'un altre color... així que no cola, caracola. M'és exactament igual, ja no busco la perfecció, simplement la senzillesa i la honestedat. 

Per mi aquest seria el millors dels finals. No podria imaginar una fi tant digna com aquesta, posant sobre paper el nom del forumdepesca.com, amb un missatge clar per tots els pescadors, amb la companyia de l'Anna i imprimint el nom de les samarretes del meu amic Joan. Seria un bon final, però no em penso retirar, no encara. 

Tinc molts relats de pesca per contar, històries diferents i senzilles, on els peixos sempre seran els protagonistes, no els pescadors, els esquers, els carrets ni les canyes. 

Vols ser tu un dels seus personatges? Per mi no hi ha res més gran que gaudir de la vostra confiança. 

Pesca a Bordo m'ha publicat una història senzilla amb peixos discrets i m'ha fet molt feliç per haver-ho fet. Tinc ganes de donar-los les gràcies, i no conec millor manera que fer un relat de pesca senzill, ben fet, i amb el millor dels teus somriures. 




   

3 comentaris:

Wild fishing team ha dit...

Ohhhhhh!!!! que macus que heu quedat!!!!!!!

Molt bon relat.

Segueix així.

Joan Corral ha dit...

Només puc dir-te GRÀCIES i segueix endavant!!

Pep Torres Roig ha dit...

Raül, me'n alegro molt que hagis trobat el "teu espai" on te sentis alliberat i feliç.

Salut i força!